Escape room kinderfeestje in Den Haag

Escape room kinderfeestje: spannend & leuk voor kids in Den Haag

Escape rooms zijn er niet alleen voor volwassenen, ook kinderen zijn er dol op. Gelukkig zijn er genoeg opties voor een spannend escape room kinderfeestje in Den Haag. Ik zet de leukste escape rooms geschikt voor kinderen voor je op een rijtje.

Kids Box (7+)

Escaperoom Events combineert de leukste elementen van een escape room – het oplossen van puzzels en raadsels – met een kinderfeestje op locatie. Deze spannende en leuke ‘escape room’ kun je namelijk overal doen. Op school, bij je thuis of lekker buiten in Den Haag bijvoorbeeld.

Een deel van de opdrachten is afgestemd op de jarige Job of Jet. Een op maat gemaakt escape room voor kinderen dus. Zo ontdekken de kids tijdens het spelen ook nog eens leuke of gekke dingen over hun jarige vriendje. De escape room is per Kids Box geschikt voor 4 tot 8 personen en je kunt 2 tot 25 boxen tegelijk spelen.

Locatie: Waar je maar wil in Den Haag

The Mansion (9+)

Bij Operation Exit zijn geregeld kinderpartijtjes met kinderen vanaf een jaar of 9. Standaard is escape room The Mansion gericht op volwassenen, maar ze passen de moeilijkheidsgraad op aanvraag graag aan voor kinderen. Uiteraard blijft het een uitdaging. Omdat kinderen toch wel eens hulp of sturing nodig hebben, moet er wel een (betalende) volwassene zijn ter begeleiding. The Mansion is geschikt voor partijtjes tot 9 personen, dus met 8 kinderen en 1 volwassene kun je best wat vriendjes en vriendinnetjes meenemen!

Locatie: Stationsweg 137, Den Haag (nabij station Hollands Spoor)

The Mansion is niet speciaal voor kinderen gemaakt, maar ze vinden zo’n grote mensen escape room natuurlijk geweldig!

Anonymous Invitation en meer (8+)

Real-life Xcape heeft ook escape rooms die geschikt zijn voor kinderen: Anonymous Invitation, Prison Break en Wolf Den. Laat bij het reserveren even weten dat je met kinderen komt en ze passen de moeilijkheidsgraad iets aan. Deze spellen zijn dan goed te doen voor kinderen vanaf ongeveer 8 jaar. Ook al zijn deze kamers na wat aanpassingen kindvriendelijk, toch kan het handig zijn om een (betalende) volwassene ter begeleiding mee te nemen. De escape rooms zijn gemaakt voor partijtjes van 4 tot 8 personen.

Locatie: Gortstraat 7 (Centrum)

Na wat kleine aanpassingen zijn de