Over HaagseHotspots.nl

Sinds de start van HaagseHotspots.nl eind 2015, is het aantal bezoekers op mijn blog toegenomen van enkele tientallen tot ruim 13000 per maand. Omdat ik de populairste artikelen regelmatig actualiseer, blijven ze relevant. Bezoekers komen daarom ook nog steeds massaal binnen via mijn eerste blogposts. Vooral de categorieën culinaire hotspots, evenementen & uitgaan en activiteiten zijn geliefd.

Aan promotie doe ik nog weinig. Door de posts zo goed mogelijk te schrijven voor de doelgroep en daarbij de woorden te gebruiken die zij ook in Google typen, zorg ik voor veel ‘gratis’ bezoekers. Geen betaalde advertenties dus. Dit organische bezoek zorgt momenteel voor ongeveer 85% van alle bezoeken. Facebook, Twitter en andere verwijzende websites zorgen samen voor een kleine 10%, omdat ik hier nog niet veel aandacht aan besteed.

Wat is de doelgroep van HaagseHotspots.nl?

Tweederde van de bezoekers bestaat uit vrouwen in de Randstad, waarvan de meeste tussen de 25 en 34 jaar oud. Meer dan een derde van alle bezoekers, inclusief mannen, komt uit de omgeving van Den Haag. Mijn doelgroep is veel breder dan alleen volwassenen uit Den Haag. Veel dagjesmensen uit de Randstad en daarbuiten weten HaagseHotspots.nl ook te vinden voor tips en hotspots. Eigenlijk is mijn blog er voor iedereen die iets over Den Haag wil weten of Den Haag wil ontdekken.

Gastbloggers gezocht

Op dit moment schrijf ik alle artikelen zelf. Omdat ik naast HaagseHotspots.nl een fulltime baan heb, duurt het soms langer dan een maand voor ik iets nieuws geplaatst heb. Daarom zoek ik enkele gastbloggers uit Den Haag en omstreken die het leuk vinden om op vrijwillige basis gastblogs te schrijven. Kun je leuk schrijven? Heb je een leuk onderwerp waar ik nog niet over heb geschreven en dat enigszins aansluit bij de doelgroep? Stuur me dan een mailtje, dan kijken we samen naar de mogelijkheden!