De leukste Stand-up Comedy Clubs in Den Haag

5x de leukste stand-up comedy in Den Haag

Tasty Comedy bestaat niet meer, maar er zijn nog genoeg andere leuke comedy clubs in Den Haag. Voor de leukste stand-up comedy ga je tegenwoordig naar deze 5 Haagse comedy clubs:

ComedyCity

Deze comedy club is op 6 september 2019 geopend in het magazijn van Bleyenburg aan de Grote Markt. Elke donderdag-, vrijdag- en zaterdagavond kun je hier terecht om je lachspieren te trainen. Kaartjes kosten 10,50 tot 16 euro.

Adres: Grote Markt 10, Den Haag
Website: https://www.comedycity.nl/

Bazinga Comedy Club

Op dezelfde dag als ComedyCity startte ook Bazinga in een aparte zaal in Dudok (Studio) aan de Hofweg. Ieder weekend staan er comedians uit het binnen- en buitenland op het podium. Kaartjes kosten 9 tot 17,50 euro.

Adres: Hofweg 1A, Den Haag
Website: https://www.bazingacomedyclub.nl/

Pepijn Comedy Club

Theater Pepijn bestaat al jaren en is vooral bekend van de cabaretvoorstellingen en try-outs van bekende Nederlandse cabaretiers. Maar wist je dat ze elke maand een stand-up comedy avond hebben? Elke eerste donderdag van de maand kun je er lachen tot je erbij neervalt. Kaartjes kosten 13 tot 15 euro.

Adres: Nieuwe Schoolstraat 21-23, Den Haag
Website: https://www.bazingacomedyclub.nl/

The Hague English Comedy Nights (Theater Branoul)

Nog niet genoeg gelachen? Elke maand kun je naar de The Hague English Comedy Nights in Theater Branoul. Per editie staan er 3 á 4 stand-up comedians van over de hele wereld op het podium. Alle shows zijn in het Engels. Kaartjes kosten 15 tot 18,50 euro. Elk jaar aan het eidne van de zomer wordt hier ook het Hague International Comedy Festival georganiseerd. In 2019 was dit na de zomerstop, op 28 september.

Adres: Maliestraat 12, Den Haag
Website: https://www.branoul.nl/productie/the-hague-english-comedy-nights/

De Haagse Spot (Theater de Nieuwe Regentes)

Tot slot is er in het Ketelhuis van Theater de Nieuwe Regentes van oktober tot mei de Haagse Spot. Dit is een maandelijks try-out podium voor cabaretiers en stand-up comedians. Je vindt hier zowel beginnende talenten en gevestigde cabaretiers die hun grappen willen uittesten bij het Haagse publiek. Kaartjes kosten 12,50 tot 14,50 euro.

Adres: Weimarstraat 63, Den Haag
Website: http://haagsespot.nl/

Onderwerp:Evenementen & uitgaan

Steekwoorden:

Artikel door: Nick